konferenční místnosti

Interhotel Tatra - hotel na strategické business křižovatce

Interhotel Tatra je svým strategickým umístěním vynikajícím výchozím bodem pro vaše business aktivity na severní Moravě. Leží ve středu Moravskoslezského kraje, v samém centru města Kopřivnice, nedaleko významného průmyslového parku Kopřivnice. Leží v příjemné blízkosti mezinárodního letiště, na dopravní spojnici mezi jihomoravskou metropolí a Ostravou, na pomyslné dopravní křižovatce vedoucí k hranicím s Polskem a Slovenskem. Hledáte strategické místo pro vaše business aktivity, skvělé místo pro obchodní setkání nebo uspořádání konferencí a školení? Pak je Interhotel Tatra ideální volbou.

Kongresové služby Ostrava a okolí

Interhotel Tatra splní i ty nejnáročnější požadavky pro uspořádání různě velkých firemních a soukromých akcí. 5 konferenčních sálů, restaurace i lobby bar vám dohromady nabízejí ty nejlepší společenské prostory a technické zázemí pro vaši plnou spokojenost. Na vaše přání zajistíme veškerý servis spojený s organizací vaší akce. Pro vaše hosty zajistíme catering a další služby. Samozřejmostí je poskytnutí pohodového ubytování pro všechny zúčastněné.

Jedinečný hotel v malebné krajině podhůří Beskyd

Ať už do Kopřivnice přijedete z kterékoli strany – třeba i během 15minutové cesty z mezinárodního letiště Leoše Janáčka Ostrava (Mošnov) – z dálky vás přivítají zelené vrcholky Beskyd. Uspořádejte svou konferenci ve městě plném automobilové historie, které zároveň nabízí okouzlující okolí Podbeskydí. Zrelaxovat můžete procházkou po Kopřivnici, malebném Štramberku, historickém Příboře nebo na Janáčkových Hukvaldech. Všechna tato místa jsou součástí Lašské brány, kterou pozvolna vkročíte do malebných Beskyd. Zároveň se přitom nevzdálíte od nejprestižnější podnikatelské rozvojové zóny na severní Moravě, za kterou je průmyslový park Kopřivnice právem označován.

Rádi vám poradíme

Hledáte místo, které bude vhodné pro uspořádání prestižní konference, kongresu či pravidelných obchodních schůzek? Obraťte se na nás s jakýmkoli dotazem. Na recepci Interhotelu Tatra vám odpovíme 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Zavolejte nám na +420 556 872 111 nebo 556 872 280 nebo nám napište na recepce@tatrahotel.cz nebo hotel@tatrahotel.cz.

Interhotel Tatra v Kopřivnici hodnocení

INTERHOTEL TATRA

Online rezervace